Silly Season 2016/2017

0
Alec81

skapar en ny tråd då den gamla var aaaaallt för lång.. =))

och tänker fan inviga den på absolut bästa sätt!!!

www.gazettelive.co.uk/sport/football/transfer-news/victor-lindelof-highly-rated-swedish-10728906?

Victor Lindelof: Highly-rated Swedish starlet set for Middlesbrough FC loan switch from Benfica
22:00, 13 JAN 2016
BY ANTHONY VICKERS
Swedish Under-21 international Victor Lindelof set to join Boro until the end of the season with a view to a permanent deal in the summer

0
Alec81

Detta är bara sååååå jäkla coolt.. =) Victor var en av de absolut bästa i EM senast och blir väl med detta även den första Svenska spelare att ta på sig en Boro-tröja???

Victor kan spela både som central back samt defensiv mittfältare.

Bra backup till Ayala/Gibson och säkerligen en bra investering för framtiden.

Börjar verkligen hända saker nu.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Herregud...skjut mig eller säg att det är 1 april? Tre juniormatcher mot juniormotstånd i somras imponerar inte även fast killen inte gjorde bort sig. Vi måste vara mycket större än så här, är verkligen besviken. Asså en helt okänd svensk som harvat i portugisiska andradivisionen de senaste åren ska nu säkra upp vårt betongförsvar?

Fattar ingenting, förmodligen scoutad av samma idiot som scoutade rikssopan De Pena.

0
Alec81

tycker du är lite väl hård BFL. Att AK tänker för framtiden redan i detta läget bådar gott. Det är ett lån vilket innebär att det inte kostade oss några större pengar förutom en förmodad låg lön. Kan fortfarande innebära att det kommer in en CB då Victor kan vara backup till Leadbitter/Clayton.

De verkar vara nöjda med lånet på boro´s hemsida iallafall.. =) och fantastiskt roligt med en svensk i laget.

CB/LW/ST kvar att få in då.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Så en helt okänd spelare i en riktigt skitliga ska gå in och täcka upp för Leads och Clayton? Asså, vad är det som händer???

Ser framför mig hur två fotbollstomtar drar lappar i några jävla tombolor om var alla pisspelare ska hamna!

”Då ska vi se, förnamnet som jag får upp är” Victor”…låter intressant.”
”Kul, Sune, drar du ett efternamn också i den andra lådan?”
”Spännande…efternamnet blir…Lindelöv!”
”Bra, då har vi ett för- och ett efternamn. Kan vi kolla om det finns någon sådan spelare i vårt dataregister?”
”Vi har träff! Det finns tydligen en Victor Lindelöf i den portugisiska andradivisionen.”
”Hm, Victor Lindelöf, aldrig hört talas om…det låter som en belgisk chokladbit.”
”Ser här att han aldrig platsat i något allsvenskt lag, och inte ens varit med i någon vinterturné, men han blev faktiskt inkallad som reserv till det U21-lag som vann EM i somras. Du vet det där EM:et där de största nationerna valde att inte ta med sina 4-5 bästa spelare. Ser att han faktiskt gjorde några matcher och sköt även in en straff mot en av turneringens sämsta målvakter.”
”Inte så konstigt att det verkar ha gått okej för honom med alla de duktiga spelarna omkring sig i och för sig.”
”Det är sant. Ja, herregud, vart ska vi skicka det här lata, småfeta helvetet då?”
”England, vi skickar han till England!”
”Kan vi verkligen det, han är ju helt okänd. Vet du om han kan engelska?
”Ska se här vad det står…ja förutom att han bryter på svensk-arabiska, som de andra i U21-laget, så pratar han engelska hjälpligt, som en fjärdeklassare står det här.”
”Okej, vi får lotta om vilket engelskt lag som får honom.”
***********trumvirvel***********
”På lappen står det……Middlesbrough!”
”Hahahaha herregud ser här att de leder serien överlägset, vilket kaos det här kan bli.”

0
mndl82

bloggar.expressen.se/fotbollssilly/2016/01/nilsson-lindelof-ar-pa-vag-till-england/


Ska han gå in i elvan som dom skriver här måste nog Lead, Clayton och Forshaw bli skadade och Karanka få tuppjuck, Rhys är ju på väg tebax han kan dom kalla tebax och även Fabbrini och Downing kan spele på centrala mitten!! Det är inte ett aprilskämt??

0
Mendieta Fan

Oj då, det var värst vad man drog slutsatser av det här lånet.

Jag tror inte heller att han håller samma klass som Ayala, Gibson eller till och med Amoribieta. Han är väl en ersättare till Jack Stephens skulle jag tro. Stephens fick ju inte så mycket speltid och jag tror inte Lindelöf ska räkna med det heller. Han är en back up, främst som mittback skulle jag tro. Kan ju även spela högerback om så krävs likt han gjorde i U21 EM. Vi lär nog värva/låna en innermittfältare till för Lindelöfs bästa position kan väl knappast vara på innermittfältet?

Boro lär ha scoutat honom noga hur som helst, läste en väldigt ingående artikel för ett tag sedan och även pratat med några som besökte Rockliffe. Man kollar alla värvningar väldigt noga och kör väldigt mycket på statistik nu för tiden. Nu är detta iofs bara ett lån till att börja med en man har nog koll på Lindelöf.

Hur som helst, hur kul är det inte att vi äntligen får en svensk i Boro? Förhoppningsvis kommer det lite mer rapporter i media om man får drömma...

2
Gazza

Garanterat en backup som AK ser framtida potential i. För Lindelöf kan det vara ett riktigt bra klubbyte då AK verkar riktigt vass på att skapa ett stabilt försvarspel. Tror inte att han kommer göra så värst många framträdanden denna säsong.

Blir riktigt orolig när de plockar in Kike2. Vad är det för Nisse? Han har ju knappast presterat något som sticker ut.

Hade förväntat mig att man skulle satsa på två/tre riktigt bra spelare men nu får jag känslan av att det kan komma massa dussinspelare som inte kommer göra skillnad. Hoppas att jag har väldigt fel och att det kommer en rejäl boooooom snart. Det är ju trots allt några veckor kvar på fönstret.

0
Mendieta Fan

Ja det är ju inga direkta kioskvältare utan mer truppspelare. Ändå kloka, eller iaf inga chansningar, när de kommer på lån.

Kike Sola har ju haft problem med skador en del de senaste åren verkar det som men har inga stats som imponerar. Förhoppningsvis har Aitor koll, men det känns inte som något som gör att det blir en extra push inför våren. Men balansen vi har i truppen nu är också viktig att behålla.

Alan Judge är en spelare som är intressant, verkar väldigt vass men är han värd 8 millar som Burnley uppges buda tro?

Jag hade gärna plockat hem James Morrison från West Brom! PL rutin och kan spela över hela mittfältet. Hans kontrakt går ut till sommaren så han lär inte vara allt för dyr.

0
grahnen

Väldigt kul om vi skulle få se en svensk i Boro känns ju oerhört tveksamt om han får någon speltid... men kanske kan vara nyttig som backup vid eventuella skador, både som mittback och defensiv mittfltare. Vet inte mycket om honom. Bara sett det i EM och det var bra, som högerback som han vanligtvis inte spelar. Enligt transfermarkt har han gjort 7 matcher i år, i Benfica B.

Kanske kan bli nyttig som backup ändå. Samt att Boro får en närmare titt på honom inför framtiden, dem verkar ju haft koll på honom ett tag.

1
Andrealdo

Jag gillar lånet av Lindelöf Nilsson. En bra back-up till Ayala och Gibson med utvecklingspotential till skillnad från Amorebieta.

Dessutom en karaktärsspelare som är väldigt mogen och målmedveten. Blir troligtvis lagkapten för Sverige i OS i sommar och då har vi troligtvis hunnit signa honom innan.

Ja, blir han förste svensk i Boro? Jag minns att Tobias Grahn tillhörde oss 1998. Googlar och ser att han hade ett amatörkontrakt och bara spelade för b-laget.

1
Andrealdo

Tror BFL skulle må bra av att titta på när Gary O'Neil igår skämde ut sig med ett rött kort. m.youtube.com/watch?v=eo8s8oPrt0I

2
Gazza

Hahaha, vilken jävla skittackling. Onödigt som fan.

0
mndl82

Trodde den "Belgiske chokladbiten" var mer av mittfältare än back, men verkar ha haft fel, om han kan spela VB så kanske han kan var backup till Friend, svenska spelare brukar ju vara bra lagspelare sitta hela säsonger på bänken utan att ens säga flaska..... Vi har ju haft några mindre begåvade spelare senaste åren som inte accepterat sina bänkplatser trots högst mediokert spel, va dessa spelare har gemensamt får ni gissa själva men det börjar på N.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Grahnen>Ja, precis, finns lixom en anledning till att han bara gjort sju matcher i Portugals andradivision i år.

Andrealdo> Såg Lindelöf i EM som alla andra och han var inget annat än habil och gjorde det han skulle. Minns dock att han uppträdde väldigt omoget vid sidan av planen trots sina 21 år. Du verkar nästan som du fått några specialvideos uppskickade till dig från träningar och de här sju matcherna under hösten? Jäklar asså, "målvedveten" samt kapten i OS...haha!

Andrealdo 2> Såg den där O´Neil-tacklingen igår...sjukt att den charlatanen och mobbaren fortfarande tjänar pengar på fotboll...hade gärna sett att Mark Hughes gått fram och sparkat honom i ansiktet.

Andrealdo 3> Tobias Grahn aka "Britney" i Boro...det var väl för väl att vi slapp det.....=)

mndl82> "men det börjar på N"....hahaha sant!

2
Gazza

Endel snack om Gaston Ramirez. Ytterligare en halvfigur. Spelat 31 minuter i PL i år. Känns inte direkt som ett tillskott det heller.

0
grahnen

Kike Sola verkar klar för ett säsongslån. Vad fan är det vi har lånat in egentligen? Inte någon vettig säsong sedan 12/13 då han 9 mål på 31 matcher för Osasuna. Säsongen efter 9 matcher (varav 3 hela matcher), verkar gått skadad nästan hela den säsongen. Säsongen 14/15 skadad första månaderna och sen blev det endast 128 minuter på hela säsongen... Denna säsong har han inte heller fått mycket speltid. Vad i helvete? Vad kan Karanka se i denna värvning? Har noll förväntningar på honom.

Edit. Läste nyss detta citat som Karanka sade igår:

“He is a player who can bring something different,” said Karanka.
“He is strong, he can play as a second striker and as a number 10.
“He brings something extra we don’t have.”

0
mndl82

Jag tror inte att vi kan förvänta oss att Karanka värvar in en startspelare under januarifönstret, med tanke på att våran först elva håller bra klass så krävs det en rejäl summa för att få in en spelare som ska gå rakt in i vårat lag... tror vi får in några backupspelare som ersättare för Stephens och Zuchelini. Sett till antalet matcher de gjorde för oss i ligan så skulle vi lika gärna kunnat haft Gary Sundgren på lån, Tror den Belgiske chokladen och Kike 2 max kommer få göra 2-3 inhopp ihop.

0
mndl82

Jag tror inte att vi kan förvänta oss att Karanka värvar in en startspelare under januarifönstret, med tanke på att våran först elva håller bra klass så krävs det en rejäl summa för att få in en spelare som ska gå rakt in i vårat lag... tror vi får in några backupspelare som ersättare för Stephens och Zuchelini. Sett till antalet matcher de gjorde för oss i ligan så skulle vi lika gärna kunnat haft Gary Sundgren på lån, Tror den Belgiske chokladen och Kike 2 max kommer få göra 2-3 inhopp ihop.

0
mndl82

Jag tror inte att vi kan förvänta oss att Karanka värvar in en startspelare under januarifönstret, med tanke på att våran först elva håller bra klass så krävs det en rejäl summa för att få in en spelare som ska gå rakt in i vårat lag... tror vi får in några backupspelare som ersättare för Stephens och Zuchelini. Sett till antalet matcher de gjorde för oss i ligan så skulle vi lika gärna kunnat haft Gary Sundgren på lån, Tror den Belgiske chokladen och Kike 2 max kommer få göra 2-3 inhopp ihop.

0
Mendieta Fan

Verkar som att Lindelöf kommer ändå, trots rapporter om att han inte skulle det...

www.gazettelive.co.uk/sport/football/transfer-news/victor-lindelof-middlesbrough-fc-set-10751506#ICID-FB-Gaz-boro

1
Andrealdo

Bam Bam verkar ställt in siktet lagom till ett nytt Boro-lån?

twitter.com/ChelseaFC/status/689536555933892608?s=07

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Danny graham till Blackburn..
www.bbc.com/sport/0/football/35352585

Kan vara bra om vi nu vill åt Rhodes.

Lägst odds på McCormack men fortfarande inte så pass lågt att vi ser ut till att signa honom.
www.skybet.com/football/specials/transfer-specials

0
Alec81

Jepp, ser väldigt bra ut med Rhodes.. Tror det blir svårare med McCormack med tanke på att Fulham säkerligen åker ur ligan ifall de säljer honom.. Vill mycket hellre ha Rhodes ändå.. :) eller varför inte båda? ;))

0
Alec81

jahopp, ny dag ny information om transfers på anfallsfronten. Enligt Mr. Middlesbrough så skall nu McCormack vara 80 % klar för klubben, vilket innebär att efter förhandlingar (som börjar under december månad) så skall enligt pålitliga? källor McCormack varit på plats under tisdagen för att förhandla med Boro. Förväntas att bli offciellt under torsdagen. Konstiga är att det fortfarande Ryktas starkt om Rhodes då Graham nu är klar för Blackburn. Tänker man rent ekonomiskt så finns möjligheten för att köpa båda spelarna då budet på Rhodes var 12 miljoner under sommaren vilket innebär att det finns pengar att spendera. Detta plus de försäljningar som skett under månaden som gått innebär att det finns pengar att erbjuda upfront, men tillägg i slutet av säsongen/när vi går upp.

Intressant är även att Gaston Ramirez skulle ha varit på besök under onsdagen för att även han förhandla med klubben. Ramirez är en offensiv mittfältare som kan spela både på kanterna samt som spelfördelare. Ramirez är just nu stationerad i Southampton. Boro slåss med Swansea om hans signatur.
sportwitness.ning.com/forum/topics/middlesbrough-holding-meeting-about-signing-southampton-player-ri

Kan tänka mig att spelarna kommer kosta oss någonstans runt följande

McCormack: 7 Miljoner + Kike (värderas till runt 2-3 miljoner)
Rhodes: 8-10 Miljoner (6 miljoner upfront, 2-4 miljoner till sommaren/när vi gått upp)
Ramirez: Tas in på lån med möjlighet till köp under sommaren


------ Rhodes - Stuani -------
McCormack - Downing - Ramirez
------------ Clayton -------------
Friend - Gibson - Ayala - Nsue
------------ Dom ---------------

OM, och jag menar verkligen OM!!!! dessa tre köp skulle gå igenom så har vi den defensiva kraften, löpkraften på kanterna, rätt spelförståelse och riktig kvalitét på toppen.

Bara att hoppas att AK/Gibson gör rätt val.. =) UTB!!

OBS!!! All information/rykten tagna från www.Oneboro.com och www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Championship/Middlesbrough

0
Alec81

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3409221/Middlesbrough-submit-9m-bid-Fulham-s-free-scoring-striker-Ross-McCormack-boost-Premier-League-promotion-bid.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

galet höga belopp vi snackar om nu. 9 miljoner + Kike, så jag var inte allt för långt ifrån, men vi snackar alltså runt samma summa som Fulham gav för honom (11 miljoner)

2
Gazza

Klart att McCormack vore en väldigt bra värving. Vi behöver en målskytt som vi kan lita på. Med Abella och Baptiste på väg tillbaka så är det lika bra att lägga allt krut på en målgörare.

0
Azgore

Hoppas mer på Rhodes. McCormack är skotte vilket vi har haft tillräckligt av + 29 år. Jordan Rhodes är 25 år och kan förhoppningsvis bara bli bättre.

0
Alec81

Med tanke på att Fulham vägrar sälja och att Blackburn nu är reda att casha ut på Rhodes så är det inte omöjligt. Priset på båda ligger runt 10 mil. Ser också hellre att vi köper Rhodes än McCormack. Ramirez från Southhampton lär vi nog få svar på inom det närmaste men med tanke på att han nu också pratar med Swansea så kan det bli tufft.

2
Gazza

Är förbannat frustrerande att Boro står inför samma problem år efter år. Varför kan man inte få fram en riktigt vass målgörare? Andra lag har någon snubbe som står rätt och petar i de där skitmålen medan Boro måste ha 2000 chanser för att komma till skott. Trött på att AK ska värva in massa sydeuropéer som inte passar in i England. Skaffa en riktig jävla grisspelare istället som tar tar med sig boll, målvakt och backlinje in i mål. Vi behöver inte nån finlirare utan en riktig bulldozer.

0
Alec81

Måste komma någon bra före fönstret stänger.. McCormack tror jag fortfarande starkt på, samt Bamford. Hull har ju seglat upp som favoriter att signa Bamford nu, men inte fan går han dit före Boro? Hade varit riktigt nice med följande anfall..

Stuani --- McCormack --- Downing
-------------Bamford-------------

Kan ju vara så att Bamford redan är klar för Boro och avvaktar bara ifall något PL skulle komma in med ett bud. Måste finnas någon bra förklaring varför AK inte har tagit fram fler alternativ. Intressant kan även tyckas att Claytons fru precis har valt att följa McCormack på twitter.. =) Slumpen? njaaaaa... :P

2
Gazza

Gaston Ramirez klar på lån resten av säsongen. Kommer han göra någon skillnad?

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Ramirez ja, har sett han någon gång. Utmärkte inte sig då iaf.
Har ändå en hyfsad känsla, spelare kan vakna till liv vid klubb byte och han har bevisligen haft talang iaf. Ser ändå det som en okej värvning så han kommer behöva spela väldigt bra för att bevisa att han kan hitta ny klubb i sommar då hans kontrakt går ut.
Bra första värvning, kan bli flopp men vi riskerar inte jätte mycket med detta lånet.
El nino has arrived! Stuani får en ny polare och en uruguansk landslags man som blev köpt av southampton nör de gick väldigt bra borde man inte säga nej till i cs.

Mccormack kommer nog med stor sannolikhet

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Ramirez lånas in för att vi blir av med Fabrini, vad det verkar. Läste följande:
"He has started just 28 games for the Saints over three seasons, come off the bench 27 times and scored eight goals. He had a loan spell at top flight strugglers Hull last season and made 11 starts, 11 substitute appearances and scored just a single goal."

Inget som imponenar alltså. Sedan gjorde jag misstaget att kolla en compilation-video med Ramirez...där han inte imponerade...sedan läste jag kommentarerna och många verkar ha varit lyriska för att han ska komma till deras klubb - för att bli oerhört besvikna rätt fort. Det är en spelare som snubblar med sig bollen på något konstigt frustrerande sätt, men visst, ge honom chansen så får vi se.

0
Alec81

kom igen BFL, detta är en riktigt bra värvning. Har spelat PL fotboll de senaste tre åren, har 34 matcher för Uruguay vid 25 års ålder. Såldes för 12 miljoner pund från Bologna till Saints 2012. Enligt southamptons hemsida så är fansen inte speciellt glada över att han försvinner och säger samtidigt att han kommer krossa i championship. Detta är helt klart en beprövad spelfördelare som vi har letar efter då vi behöver Downing på vänsterkanten. Även Bologna och Swansea var ute efter hans signatur, men ansågs att vara för dyr i lön. Han valde Boro samtidigt som han valde att gå ner ordentligt i lön för att få en ny kick-start på karriären. Enligt källor på oneboro så kom han och tränaren i saint inte överrens, därav mindre speltid samt utlåning till Hull. Varför han inte gjorde så värst bra ifrån sig i Hull är pga att tränaren använde honom som anfallare vilket inte är hans naturliga position.

Jämförbart med vad vi skulle kunna ta in på mittfältet så anser jag att detta är precis det vi letar efter. Ska bli riktigt spännande. Bara McCormack och Bamford kvar nudå!!!.. =)

0
Walle

jo de låter ju bra faktiskt! men de här med att han kommer krossa i championship vet ja inte . desamma sas om downing inför säsongen men tycker inte hn gjort så värst mkt väsen av sig. definitivt inte tillräckligt med poäng imo. hade vart intressant å se hur mkt poäng tomlin gjort vid denna tid förra året som jämförelse.. hoppas såklart ramirez motbevisar mig

0
Alec81

Vi har ju varit spelfördelande med stor bollinnehav under hela säsongen.. Problemet som finns är att vi inte har någon som kan göra mål. Downing har haft en mindre bra säsong absolut, men blir knappast några assist om vi missar alla lägen.. Får vi nu in antingen Bamford och/eller McCormack så kommer vi fan krossa!!

0
Walle

Där har du alldeles rätt ! med bamford i laget hade han garanterat haft ett par ass till. Säga va man vill om nugent o kike men några vidare avslutare är dom fan inte.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Noterar att vissa här redan utsett Ramirez till Player of the Month.......lol...

0
Alec81

Jepp, precis det jag skrev ovan.. Hur skulle det vara om vi faktiskt blir glada över en förbättring i laget samt lite respekt/förtroende för AK som tagit oss så pass långt han har gjort under denna korta tid. Kan tycka att vissa här inne är lite för kritiska samt förväntar sig spelare som skulle platsa i ett PL.. Se till att vakna upp och inse att vi lirar i championship och har redan ett av de bästa om inte det bästa laget i ligan. För mig är varje förbättring ett steg i rätt riktning, men du kanske vill ha tillbaka Tomlin eller behålla Fabrini över Ramirez? Ser det också som att Ramirez fyller en viktig roll då Downing nu kan ta sin naturliga roll på vänsterkanten. Trött på all negativitet här inne..

0
Molinas

Amen!
Tror/hoppas han kommer tillföra i spelet. Och möjligen kunna ge Stewie ett lyft på sin kant

0
Molinas

Nu lämnar fabbrini. Lånet bryts och han verkar va klar för Birmingham, permanent deal

0
Alec81

känns som en naturlig övergång det där. Han fick inte mycket speltid sista tiden. Förväntas en CF och en LW nudå?

enligt www.hitc.com/en-gb/2016/01/27/report-middlesbrough-launch-11m-jordan-rhodes-bid-but-west-ham-u/? så har vi nu erbjudit Blackburn Rovers 11 miljoner for Rhodes. Även West Ham ska enligt artikeln vara intresserad av Rhodes.

2
Gazza

Tomlin till Bristol C :). Kan väl inte vara allt för nöjd med sin säsong.

0
Alec81

Mmmm, blev lite överraskad över klubbvalet bara.. Någon större klubb hade säkert varit intresserade?

2
Gazza

Om någon större klubb varit intresserad hade han väl gått dit.

0
Alec81

Jo, men så som jag förstod det så gick allt väldigt väldigt snabbt.. Men visst, det är sant..

Nu har han spelat i PL iallafall.. ;)

0
grahnen

Tror också Ramirez kan bli ett bra nyförvärv, skall bli spännande att se. Har för mig att han gjorde ganska OK ifrån sig när han kom till Southampton? Han har potentialen iaf sen gäller det att han skall få ut det på plan.

110 mille + Kike på lån förkastat på McCormack, har jag för mig att jag läste. Om det blir en affär så verkar de bli nästan 150 mille för McCormack... för en snart 30 år gammal Championship-spelare. Känns bra saftigt alltså. Men gör han målen som vi behöver så är han väl klart värd det med tanke på alla intäkter en uppflyttning ger. Sen vet man ju inte om målskyttet skulle släppa för honom hos oss direkt även om han är etablerad i vår liga. Dem verkar ju oftast spela en 4-4-2 i Fulham även om dem spelat både 3-5-2 och 4-2-3-1 några enstaka ggr.

Vet inte hur många andra alternativ det finns? Hade varit guld att få in någon NU så gubben hinner träna med laget en tid nu när det ändå är över en vecka kvar till nästa match...

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Nej, han gjorde inte ok ifrån sig i Southampton. De väntade i flera år på att killen skulle utvecklas, men så skedde aldrig. Ramirez anses bla vara en väldigt "lat" spelare och de är glada att bli av med honom.
Källa: Typ hundra inlägg på deras största forum.

0
grahnen

Jag menar mer i början när han kom, så har jag för mig att han starta rätt okej? Men kanske har fel. Sett över hela hans tid i Southampton kan man inte säga annat än att den inte varit speciellt bra... Hoppas på en nytändning nu.

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

www.futhead.com/16/players/771/gaston-ramirez/
Kan ju iaf hoppas han är i närheten av sina stats här:)

0
Alec81

Bamford har fått klartecken från Chelsea att förhandla med Norwich om ett lån för resterande del av säsongen.. trist.. McCormack ser inte heller ljust ut just nu... blir det möjligtvis ett bud på Rhodes under de sista timmarna?

0
Alec81

jaha, då var det dags för nästa rysare.. Rhodes klar för medical under lördagen???? senaste ryktena från oneboro.com säger detta iallafall.. Kan samtidigt tycka att den informationen kom väldigt lägligt precis efter det att Bamford verkar ha bestämt sig för Norwich. Precis som om vi bara inväntade hans besked för att sen ge klartecken till Blackburn att dealen med Rhodes går igenom.

------------- Rhodes -----------
Downing - Ramirez - Stuani

Ja tack!

0
Alec81

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RHODES ÄR KLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YESSSSSSSS!!!.. =))))))))

www.gazettelive.co.uk/sport/football/transfer-news/jordan-rhodes-boro-agree-9m-10811034

Jordan Rhodes: Boro agree £9m deal for Blackburn Rovers striker ahead of transfer deadline

PL here we come!!.. =) Äntligen en seger i transferfönstret.. fy faaaaaan va skönt... =)

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Glad att det blev rhodes, Mccormack valde fulham före oss senast och verkar vända kappan efter vinden. Dåbkan han fan stanna i skiten o stå sitt kast!
Även om Ross är hetare för dagen så känns Rhodes vettigare. Då får vi se om han kan knäcka vårt spöke.
11 millar är inte att leka med så måtte han leverera dubbelt så bra som downing:)

0
Walle

Härligt ! innebär att downing har 2 pannor att mata inlägg på. hade hellre sett att vi fick rm men ju mer ja tänker på de ju bättre känns det. med de målsnittet han har lär väl inte missa de lägen som nugent och kike missat iår..

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Vilken underbar kväll! Ju mer jag fundrade på de där tre så kändes Rhodes som mitt förstaval, faktiskt. Det här kommer förhoppningsvis bli grymt!

Han är där, han vet var han ska vara: www.youtube.com/watch?v=_yqPToGrj6Y

Nu går vi verkligen för det, helt underbart! Må det bära hela vägen!

0
Alec81

roliga är att kvällen slutade ju inte där.. =) Även Tottenhams Pritchard väljer nu mellan Boro och Burnley för ett resterande säsongslån. Enligt vad jag har läst mig till så är Pritchard en riktigt grym mittfältare där vissa av borofansen inte kunde tro att det var sant. Frågan är ju bara vilka som får lämna då det nu börjar bli väldigt många mittfältare helt plötsligt.

Downing, Adomah, Stuani, Clayton, Leadbitter, Forshaw, Da Pena, Ramirez, Pritchard, iofs, AK vill ju ha två som slåss om varje position så 8 är kanske rätt.

Nugent, Kike, Kike Sola, RHODES! på topp

UT: Jag tror nog att vi eventuellt får se Kike, Adomah och Forshaw ut.
IN: Pritchard, McCormack??.. =))

Många tror fortfarande att AK och Gibbo kommer trolla fram en lösning på McCormack också. Om detta nu skulle gå igenom så är det sjukt rent ut sagt. Positivt i McCormack sagan är att Tottenham nu gjort klart med Moussa Dembele och att klubben kommer låna ut honom till Fulham resterande del av säsongen. Vilket kan öppna upp för en fortsatt deal för McCormack. Personligen så kan jag inte se att det finns pengar kvar för att köpa honom, men iofs, 6 miljoner + Kike och Adomah/Forshaw?

2
Gazza

Och där sprack Rhodes. Fan inte sant.

2
Gazza

Vad fan händer nu? Bamford till Norwich och Rhodes åt skogen. Känns ju riktigt surt. Är de 2xKike vi ska förlita oss på? Nugent presterar ju inget och Stuani har en svacka. Ruskigt besviken just nu.

0
linus

www.skysports.com/transfer/news/12691/10150494/jordan-rhodes-move-to-middlesbrough-from-blackburn-falls-through :( verkar vara ett girigt as... sätter dock oss i en jäkla kass situation...Är McCormack helt kört?

0
Boro_dave

Hur i helvete kan vi inte komma överens med Rhodes!? detta måste va ett skämt!

2
Gazza

Talas om sjuka lönekrav och bonusar. 30 millar i pund över fyra år.

0
Alec81

1) ingenting är kört än, dock så kommer klubben och spelaren inte överrens om lönen/bonus just nu, därav spelar båda sidorna hard ball.

2) det var inte 30 miljoner pund då den totala övergången skulle vara 30, vilket innebär 30 miljoner minus 11 för övergången minus lön = bonus som Rhodes/Agent kräver för övergången.

3) Lönen det snackas om är runt 84 k / vecka vilket är löjligt och detta är fortfarande förhandlingsbart

4) Det är 29 timmar kvar av fönstret och mycket kan fortfarande hända.

Gällande McCormack så har väl han skrivit ett nytt kontrakt med Fulham idag så som jag förstår det vilket innebär att han bara var ute efter mer pengar vilket också innebär att det är kört för Boro att landa honom.

Lindelöf är körd då Benfica helt plötsligt fått upp ögonen för svensken och låter han nu spela i A-laget. Vägrar släppa honom ens på lån.

Alex Pritchard väljer just nu mellan Boro och Burnley, fortfarande inte klart vilket lag han väljer (Lån för resterande del av säsongen)

Det kommer hända lika mycket under de sista 24 timmarna som under hela fönstret om inte mer, så lugn och fin.. =)

0
Alec81

jaha.. Tydligen har affären mellan Fulham och Tottenham brakat gällande Mousa Dembele. Kan det verkligen vara slumpen att dessa två affärer brakar samman samtidigt? Många som nu tror att Dembele brakade ihop först, att Fulham ringde Gibson och tar erbjudandet för McCormack pga att han inte vill förlänga sitt kontrakt (Vilket jag trodde han gjort). Fulham har tydligen erbjudit honom ett nytt kontrakt under dagen. Spännande.. =)

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Här har man missat en hel del, kan bli ett intensivt transferslut.
Sitter bänkad med en söndagsbeer..

2
Gazza

Blir onekligen ett mycket spännande sista dygn men som den pessimist jag är så kommer vi stå där utan vettig anfallare på tisdag morgon.

0
Alec81

Kan inte se att Gibson skulle offra Rhodes om han inte hade något annat på gång. Så längt ifrån kan de inte ha varit. Enligt Blackburn och Rhodes så var allt redan klart, han förstår ingenting av det som hänt.. Därav tvisten och dramat som uppstått.. =)

0
linus

Bra grävt och sammanfattat! kommer bli spännande att uppdatera sig under morgondagen... Tror inte vi kommer gå tomhänta ur detta, bättre läge "att gå upp" under ett januarifönster kommer vi aldrig att få. Jag hoppas på Rhodes trots allt före McCormack, inte till vilket pris som helst dock... Litar på att Gibson vet vad han gör..

0
Alec81

Jävligt spännande nu.. Blir det RM eller Rhodes? Eller skiter det sig igen? Kan även se att det enbart blir en mittfältare av hög rang på lån och att vi nöjer oss med Stuani på topp.. Hur det än blir så är detta äntligen snart över.. Inte bra för nerverna detta..

0
grahnen

Kan bli en intressant sista dag på silly season. Rhodes verkar ju alldeles för girig.. vet inte om det kan förändras angående honom men den känns väl kört? Så hoppas Blackburn rasar och tar med sig honom ner i skiten...

Nu när Dembele-affären skitigt sig och det inte verkar som om McCormack hunnit signa nytt kontrakt, så kanske den affären kan gå i hamn? Finns det några andra alternativ? Sen vore Pritchard från Tottenham ett intressant tillskott under våren vad man hört.

0
Mendieta Fan

Oj oj oj, vilken sjukt spännande dag detta blir. Debaklet med Rhodes igår känns fortfarande men hoppas vi löser en ny striker innan fönstret stänger ikväll. Men vem kan det bli?

Rhodes är ju fortfarande möjlig, dock känns det som vissa broar brändes när man släppte informationen officiellt. Om det fortfarande fanns en möjlighet så krävs det rätt mycket innan klubben gör så. Men visst kan det vara förhandlingstaktik, känns dock tveksamt.

Mccormack hade jag hellre tagit än Rhodes. Han har inte skrivit på något nytt kontrakt än, det har i alla fall inte kommit någon info om det just nu.

Om det skiter sig med dessa två, vilket verkar troligt, vad fasen blir det då? Har en känsla av att vi kommer panikvärva någon i så fall, säkert Cameron Jerome eller en ny Kike från Spanien...

Pritchard verkar gå till West Brom nu enligt Sky Sports.

Lindelöf kan vi nog också glömma.

2
Gazza

Tror inte det blir någon mer värvning.

0
Alec81

Bara att googla och se om det finns fler anfallare som heter Kike i spanska ligasystemet och sätta lite pengar på en övergång.. :)

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Jordan rhodes to sign for Middlesbrough 10/11
To stay at Fulham 10/11

Oddsen säger att det är ungefär 50/50 på att vi signar rhodes

McCormack
Middlesbrough 11/4
Så känns som ett nytt kontrakt på RM är troligare än att vi signar honom.
Många i fulham som säger att han redan har skrivit på nytt kontrakt.

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

direkt efter att jag hade postat detta så sänktes oddsen på båda spelare. Med andra ord vi har inte gett upp RM och JR
update:

RM
Middlesbrough 5/2

JR
Middlesbrough 8/11

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Nu har där poppat upp två nya namn i kristallkulan..
Leonardo Ulloa och Jermain Defoe ..
Det ser jag inte som en bra utveckling men kanske naturlig för att det är sista dagen. Hoppas det på det senare påståendet :)

0
Alec81

usch.. nej!

Rhodes måste fan komma.. 11 timmar och 39 min kvar!!!!!!!!!!!!! kom igen nu för faaaaaan Rhodes..

Rhodes var alltså tillbaka på träningen hos Blackburn tidigt imorse. Konstigt nog så lämnade han tidigt, ung. en timme efter träningen börjat.. till en annan klubb? ELLER, sa han adjö till sina forna lagkamrater?.. :O

0
Alec81

usch.. nej!

Rhodes måste fan komma.. 11 timmar och 39 min kvar!!!!!!!!!!!!! kom igen nu för faaaaaan Rhodes..

Rhodes var alltså tillbaka på träningen hos Blackburn tidigt imorse. Konstigt nog så lämnade han tidigt, ung. en timme efter träningen börjat.. till en annan klubb? ELLER, sa han adjö till sina forna lagkamrater?.. :O

0
grahnen

Enligt Sportbladets Silly Season chat är Rhodes-värvningen aktuellt igen, vet inte källan där men ryktet går, som även skrivet ovanför här.

edit. Även Skysports transfer deadline rapporter detta:

"BREAKING NEWS

Blackburn's Jordan Rhodes traveling to Middlesbrough for talks over proposed transfer."

2
Gazza

Hahaha, vilken jäkla soppa. Hur kul som helst :D

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

JR
Middlesbrough 1/5

Tur man la in en bet på 5ggr pengarna :)
Kom igen nu då!

0
Alec81

Helvete, Watford lägger sig i Rhodes dealen.. Fan ta Gibson om han tappar denna affären..

0
grahnen

Ett till helvete från mig:
PRITCHARD JOINS WEST BROM

West Brom have co mpleted the signing of Alex Pritchard on loan from Tottenham until the end of the season.
CONFIRMED: Alex Pritchard (@pritch_93) has completed his loan move from @SpursOfficial t.co/uXudxCEU7e pic.twitter.com/IOLmHZToDI

— West Bromwich Albion (@WBAFCofficial) February 1, 2016

0
Mendieta Fan

Fasen va härligt med en vändning. Spännande att hålla koll på detta.

Fråga : Någon som har koll på vad som gäller på lånefronten efter fönstret stängs? Kan man fortfarande låna in spelare och hur länge innan det är för sent? Känns som att vi kommer få använda oss av detta om vi inte får tag i en back up till Clayton/Leadbitter. Tunt med alternativ på innermitt utöver Forshaw nu.

0
grahnen

Hittade detta i nån wikipedia-artikel angående lån:
"....in the second half of the season, until 5.00pm on the fourth Thursday in March".
Så rimligtvis torsdagen den 24:e mars? Kan detta stämma?

0
grahnen

En 21-årig belgare från Standard Liege på väg till Boro på lån. Defensiv mittfältare.

www.gazettelive.co.uk/sport/football/transfer-news/middlesbrough-fc-set-sign-standard-10819022#ICID-FB-Gaz-boro

0
Mendieta Fan

Ja, strax efter frågan kom nyheten om belgaren. Låter som en vettig back up på innermittfältet.

0
Alec81

Herregud, nu ryktas det om spelare till höger och vänster.. Tydligen någon LW från Liverpool in på lån.. Rhodes förväntas blir offciellt när som helst samt att vi är ute efter någon DM från Leicester.. Har inte ens koll på alla namnen.. säkert är det dock att vi lär plocka in någon till före fönstret stänger.. hehe

0
Alec81

Så här ligger det tydligen till just nu.. (Info från oneboro.com)

belgian dcm as back up, on loan but belgium side reckon perm. thats it

rhodes is close, de laet from leicester, teixeira liverpool, both pot loans

more mumblings of kike going to a brum club(wolves)

phillips name keeps popping up to.

2
Gazza

Enligt Twitter ska Rhodes vara klar

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

www.skysports.com/transfer-centre#ALL_RHODES_LEAD_TO_BORO
Ingenting verkar klart men han skall tydligen sitta ner(igen) och diskutera kontrakt nu..
Ni får gå ner lite för att hitta videon

0
grahnen

Får se om den möts på vägen med lönekrav osv... Rhodes kanske förstått att han inte kan vars för girig.

Nytt från skysports:
DE LAET HEADING TO BORO?

Sky sources: Ritchie De Laet has arrived at Middlesbrough's training ground to discuss terms on a loan deal from Leicester.

Främst högerback men kan även spela till vänsterback och mittback. Kanske kan vara en nyttig backup? Dålig koll på hans status och kvalité...

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

E Rob Hulse klar? .....=)

0
Alec81

hattrick för Rhodes på lördag mot Blackburn?.. =)

0
linus

Gött mos!!! Rhodes - get in!

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Sjukt att man måste bläddra på 27 olika ställen för att hålla sig uppdaterad...

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

£11m Rhodes

Ian Dennis
BBC Radio 5 live senior football reporter
Posted at 21:23
"Jordan Rhodes has now signed for Middlesbrough. I understand the initial fee is £9m, with add-ons such as a promotion clause of around £2m."

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

0
linus

Rhodes officiellt nu!! :) Undrar vilken sida som "tjänade" på helgens spektakel... Skit det samma nu är dagen räddad iallafall...

Vilka mer?

0
Alec81

fan va nice.. =) detta är såååå mkt bättre än vad jag förväntade mig. Rhodes absolut starkaste sida är hans huvudspel vilket vi har saknat så länge. Downings inlägg från vänster kommer skapa många mål!

orkar inte mer.. dags att sova.. räcker för mig.. 12 timmar i sträck vid datorn.. haha

0
Walle

tror 80% av våra anfall kommer gå igenom vänsterkanten med downings känsliga fot och en överlappande friend/de laet och rhodes rusande på första å stuani smygandes på borte ;) och sedan ramirez med bössan står redo att ladda om inlägget skulle rensas undan från målet eller va tror ni :D

0
Walle

De Laet klar på lån!!!

0
grahnen

Känns som en bra deadlineday än så länge. Nu saknas en defensiv mittfältare, får se om den där belgaren från Standard Liege kan bli klar sista timmarna med. Fast han kan väl lånas in senare? Eller gäller den senare låne-deadlinen bara inom England?

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Smyger in här lite sent...Rhodes klar - foookin love it!

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Amorebieta tillbakaskickad till Fulham....känns bra ändå speciellt efter att ha sett highlightsen från vår förra match.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

De Laet känns fan fint oxå, tycker jag. Bara plus från mig so far.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Julien de Sart känns lite tveksam däremot, men målet - c´est magnifique! www.youtube.com/watch?v=_a86EDb-7sE

0
grahnen

Fint mål, sånt får han gärna stänka dit för oss. Klar för en stund sedan. Kul med 3 värvningar så här sista dan :) Edit. Såg att det var ett köp nu, trodde det var snack om lån först. Blir intressant att se vad han kan tillföra.

Ah fy fan, såg highlightsen senast idag från den. Inte smickrande för honom.

Kike till Eibar sa Niva i Aftonbladets silly season sändning. Inte läst det någonstans ännu.

1
Andrealdo

Vilken deadline-day det verkar varit som jag försöker läsa ikapp om nu. Så skönt att Rhodes är klar. Gillar honom verkligen!

Säg namnet högt för er själva några gånger så märker ni. Jordan Rhodes är ett namn som ligger rätt i munnen. Något man skulle kunna döpa sina barn till. Det låter som en riktig skyttekung ska låta. Och tänk er gamla CM med matcherna i textremsor. "RHODES SCORES!" Se hur snyggt det blir!

Jag gillar också att Rhodes är 25 år. Han har sina bästa år framför sig. Men samtidigt vill jag varna för att vi måste ha tålamod. Rhodes är en "stimskytt". Han gör många mål i perioder och har måltorka i andra. Men han kan i alla fall göra mål vilket de flesta av våra andra anfallare inte kan göra.

De Laet verkar också bra om man läser Leicester-kommentarer. Tydligen galet snabb ytterback.

Kan vi hoppas på något mer sista halvtimmen?

1
Andrealdo

Nu när lätta förrätten är klar (De Laet), liksom huvudrätten (Rhodes) kanske man kan hoppas på en bra De Saert

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Andrealdo> hahahaha Götelabörg enna!

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Utseendemässigt är De Sart annars väldigt lik en ung Johan Cruyff, inga jämförelser i övrigt (än så länge):
Cruyff: nostanding13.files.wordpress.com/2013/10/young-cruyff-puma.jpg
De Sart: twitter.com/Boro/status/694285081746247680

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Yes! Lindelöf klar för El-Bajzeria, saudiska division två, ligger bara ett stenkast från Mecca tydligen.

1
Andrealdo

BFL: Här kommer en till: Med Rhodes blir det garanterat en bra mål-tid.

De Sart tydligen klar nu.

Och spanska twittrare som skriver att Kike ska till Eibar...

1
Andrealdo

BFL: intressant iakttagelse. Helt klart lika.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Haha!
Hovmästarn! Jag tar en samma som Andrealdo käkat ikväll!

3
nucleus

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Sjukt nice det här. Kommer från jobb hela dagen och var rätt övertygad om att det inte skulle bli något. Enda nya push notisen från forza var om De Laet. Som jag för övrigt gillar. Bra med rutin från PL även om han väl aldrig varit ordinarie. Huvudspelet är bra vill jag komma ihåg även om han ser ut som en påse pistagenötter i fejan.

Tippar 12 mål från Rhodes och 2 från De Laet på hörna i vår. Välkomna!

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Funderar lite på vad jag skulle betala för att se Rhodes spela mot sitt gamla Blackburn på tv:n på lördag...
Slutsats: 650 spänn.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Nucleus, haha sluta kränk andra människors utseende.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Busfärsk intervju med AK på BORO+ nu!

0
Boro_dave

Satan så skönt att Rhodes äntligen är klar!! Nu köttar vi Blackburn i helgen!

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

Man kan inte annat än vara nöjd med detta. Det visar verkligen att vi menar allvar och att det är en rejäl satsning på PL iår.
De laet är en bra värvning, har sett honom ett par matcher och han borde egentligen gå in i startelan. Misstänker att Nsue kommer fasas ut lite smått på högerbacken.
Får Rhodes spela mot Blackburn förresten? AK lär väl inte starta med honom?
All rhodes goes to BORO!

0
grahnen

Ryktades om att det var någon "gentlements agreement" för att han inte skulle spela mot Blackburn men det verkar va skitsnack. Han skall vara spelklar mot Blackburn enligt uppgifter. Sen om AK startar med honom eller inte vettefan, lär bli minst ett inhopp iaf.

edit. Lär ju vara bäst att kasta in honom i hetluften direkt. Ju mer speltid han får desto bättre.

0
linus

Har vi pröjsat 9+4 m£ så hoppas jag verkligen att man inte adderat någon jävla gentlemen agreement! Ett perfekt läge att börja betala av sig redan på lördag!

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Om vi inte gjort mål på två matcher och har köpt en fruktad målskytt för 120 miljoner svenska kronor så ska han spela varenda jävla minut från och med nu. Punkt.

1
boozeboy

Har tippat 2 - 1Southampton - Middlesbrough

vi får väl se, om jag känner karanka rätt så måste JR även bevisa att han är bra på träningarna. Även att han sätter rätt attityd på honom. AK fixar nog detta skall ni se.
Hoppas nu övriga trupp medlemmar reagerar bra på de nya värvningarna.
Lagkänslan kan ju rubbas vid dessa situationer.

1
Andrealdo

Hoppas verkligen på Rhodes redan i nästa match. Annars måste jag ändra mitt tips...;-)

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Har nu sett intervjun med Rhodes...gud va gullig han låter när han pratar! <3<3<3

0
Alec81

Rhodes och Ramirez lär gå rakt in i startelvan, även AK förstår vikten av dessa två spelare utan att de behöver förtjäna en plats. Att inte börja med Rhodes på topp vore tjänstefel..

-----------------Dimi-----------------
--Nsue--Ayala---Gibson--Friend--
---------Clayton--Leadbitter--------
--Stuani----Ramirez----Downing--
---------------Rhodes----------------

Bänken: Mejias, Kalas, Forshaw, Nugent, Adomah, Kike no.1, De Laet.

Denna startelva skulle fan klara sig kvar i PL tror jag.. =)

2
Gazza

Underbara värvningar. Nu är det bara upp till bevis. Förmodar att Rhodes känner av pressen från klubben att han måste producera. Vi är ett topplag som inte kommer acceptera något annat än PL nästa säsong. Hoppas att han pallar trycket.

Vi har skapat alla förutsättningar för att lyckas men det ska göras också. Känner mig nästan mer nervös nu, kanske på grund av att man börjar hoppas ännu mer nu.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Jaaaaaaaaa miffot lämnar haha vilka dagar detta vart! mobile.mfc.co.uk//news/article/2016/middlesbrough-kike-2936917.aspx



OLEEEE' OLE' OLE' OLE'...FUCK OOOFF FUCK OFF!!!....

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Kike, denne fotbollens Don Quijote som ständigt tvingas fäktas mot egna tillkortakommanden och andras handlingar som kommer mot honom - bollar, kameror, deadlines, bildörrar. En sådan här anti-hjälte kommer vi nog aldrig mer att få se, på gott och ont.

Läs om hur han missade deadline och inte kommer att få spela fören i augusti haha, samt även en film där han klämmer foten i bildörren när han lämnar Riverside hahaha…helt otroligt: www.gazettelive.co.uk/sport/football/transfer-news/eibar-sporting-director-explains-how-10832242#comments-section

2
Gazza

Måste ändå lyfta hans avskedsbrev till Boro.

Lyssnat på Rhodes presskonferens. Verkar var en jäkligt ödmjuk kille. Gillar det. Ingen jävla diva.

5
BIG FAT LAD

Har tippat 2 - 0Southampton - Middlesbrough

Verkar som om Boros spökskrivare har haft full upp idag. Först den där skiten som vår unge belgare ”sägs” knåpat ihop till fansen i sin gamla klubb Standard Liege. Kom igen, killen är 21 år, har spelat i A-laget max en-två säsonger och skriver nåt patetiskt jävla brev som om han var 35 och aldrig spelat för nån annan klubb. Han ser även ut att tro att han kommer att spela matcher, vilket är ett absolut skämt. Kommer bli max något inhopp på de 19 livsviktiga matcher som är kvar. Ser att han förmodligen lämnar på lån redan i sommar. Får tombolakänsla på killen, ingen vet varför han hamnade hos oss. Kanske är det dock samma motiv som med Kike Sola, dvs ett politiskt spel där Boro vill hålla sig väl med agenten för de betydligt större köp som förhoppningsvis kommer ske om ett halvår.

Sedan hade vi alltså Kike och hans brev. Visst det var väl bra formulerat. Trist bara för Kike att det går en timme och så sitter Karanka själv på presskonferensen och snackar skit om Kike när han säger ”Kike has a lot of thing in his head that aren´t true!”. Känslan är väl att den här transfern inte gått så vacker till som många vill göra gällande.

Sedan kom ytterligare ett brev ikväll från Dave Parnaby som uppmanade folk att kolla på ungdomsfotboll samtidigt som Boro spelar match. Ja lycka till med det!

Såg även intervjun med Ramirez. Maken till psykopat, killen vägrar att blinka när han får frågor. Bara stirrar in i intervjuaren med sina Messi look-alike-ögon – helvete vad lik han är Leonel på ögonen asså haha!

Rhodes gillar jag redan nu otroligt mycket. Han är inte direkt den kaxiga typen som man förväntar sig från en målskytt i toppklass. Har garvat några gånger ner folk skriver typ att han inte kan knyta skorna, inte dribbla, inte passa, inte ta på sig matchtröjan åt rätt håll och knappt vet var han befinner sig – men mål kan den jäveln göra! Han har gjort mål nu i sina senaste matcher och ska självfallet spela från start. Alternativet är alltså Nugent som gjort ett (1) mål sedan 31 oktober.

Rhodes verkar som sagt vare en väldigt lugn och snäll person med ett jättestort mysigt hjärta. Direkt när jag såg dagens intervju med honom så kom jag att tänka på likheten med huvudrollskaraktären ”Einar Wegener” från min absoluta favoritfilm på bioduken nu i vinter - ”The Danish Girl”.

0
Alec81

Vänta, någonting är fel.. BFL talar varmt om ett spelarköp? :)

0
Mendieta Fan

Fint avsked från Kike. Känns ändå lite dystert att han lämnat. Tyvärr levererade han inte i form av mål vilket är rätt viktig när man är anfallare. Men han slet ändå på i varje match och var en av de bättre bollmottagarna vi haft de senaste åren. Hoppas det går bra i Eibar.

De Sart är väl en back up på mittfältet nu ifall det krisar, någon mer för framtiden. Efter intervjun får man nästan känslan av att han själv är helt överväldigad över att få joina Boro. Det känns lite sådär. Inget fel i att uttrycka att man är nöjd med flytten men att vara så förvånad och överväldigad gör att man tänker att det kommer ta en bra tid innan det smält in och man är redo att leverera.

Rhodes verkar vara en väldigt ödmjuk kille som uppenbarligen ändå har tron på sig själv på plan. Kommer med så klart med förväntningar men hoppas ändå han klarar pressen. Jag räknar inte med att det kommer lossna direkt och att han kommer ösa in mål, det kommer ta lite tid att komma in i laget. Börjar han producera direkt är det en bonus. Sen spelar vi väl tyvärr en typ av fotboll där den enskilda strikern hamnar mycket felvänd och får agera bollmottagare. Vilket inte brukar leda till att den som spelar där kommer i fria lägen i form av omställningar osv.. Målen lär komma i form av inlägg eller att han står på rätt ställe i boxen vilket han verkar ha en förmåga att göra. Om han ska starta imorgon? Den är inte helt självklar för mig, han möter sin gamla klubb som har bra koll på honom samt har bara tränat några dagar med laget. Men spela måste han göra.

1
Andrealdo

Meijas kontrakt förlängs till 2018. Känns väl inte helt motiverat?

0
Alec81

kan tyckas lite konstigt med tanke på att vi med all sannolikhet behöver en ny målvakt om vi går upp och då borde dimi vara andra val..


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva