Rune Sandvik

runesandvik (snabel-a) hotmail.com

Foreløpige personlige høydepunkter:

Leeds - Boro 0-1:
I Juninhos første sesong. Min første Borokamp. Gary McAllister bommet på straffe - hvor ofte skjedde det? (forresten sett han bomme på straffe på Ullevaal også - to maccabom av to mulige, har han bommet på flere? hehe)

Boro - Liverpool 2-0:
Returkamp i ligacupens semifinale. Vant 3-2 sammenlagt. To mål etter fire minutter og en vanvittig stemning under hele kampen. Liverpool\\\"fansen\\\" gikk fem minutter før slutt (og nå snakker de om verdens beste fans som ble igjen i Istanbul? Selvsagt blir du igjen når du har betalt 10 000 kr for en billett til finale i Champions League - latterlig).

Boro - Man Utd 3-1:
Boxing Day for noen år siden. Boksic scoret til slutt, etter mange forsøk.

Manchester City - Boro 1-1:
Hassebainks nydelige frisparkmål i krysset og Schwarzers siste-sekund-strafferedning når vi tok UEFA-cupplassen fra nettopp City.

Boro - Steaua Bucuresti 4-2
Sykt!

Sevilla - Boro 4-0
Bare det å være på en cupfinale i Europa er stort, selv om det ble en trist dag - første flyet hjem...

Hatt flere gode stunder også, men disse er alle utrolige av forskjellige årsaker. To cupsemifinaleseire av to mulige, Boxing Day seier mot Man U, UEFAcupfinale og nervepirrende minutter mot City når vi kvalifiserte oss til Europa igjen, i tillegg til min første kamp, selvsagt - veldig mye bra! Hatt noen store tap også, huff... Tror likevel jeg har en nogenlunde grei kampstatistikk totalt sett... Reiser over av og til. Hender jeg har tatt turen over to helger på rad.